Disclaimer Kind bij de Dokter

De website kindbijdedokter.nl is gemaakt door de stichting 3x7 Bij de dokter.

Ons doel is om patiƫntinformatie in de kindergeneeskunde te verbeteren. Ons streven is dat de informatie op deze website zo toegankelijk mogelijk en medisch betrouwbaar is. Daarbij maken we o.a. gebruik van medische richtlijnen voor huisartsen, medisch specialisten en andere zorgverleners. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de volledige juistheid van alle gegevens.

Jullie situatie of die van je kind kan afwijken van de voorbeelden genoemd en beschreven in de podcasts en teksten van Kind bij de Dokter. Raadpleeg voor persoonlijk advies altijd de eigen huisarts. De informatie gedeeld via onze website, nieuwsbrief en socialmedia-accounts is niet bedoeld als vervanging voor contact of een afspraak met de huisarts of medisch specialist. Kind bij de Dokter is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van het gebruik van tips of adviezen van kindbijdedokter.nl.

De podcasts, afbeeldingen, teksten en overige informatie op kindbijdedokter.nl mogen gebruikt en gedeeld worden met naasten. De intellectuele eigendomsrechten en overige rechten op de afbeeldingen, podcasts, teksten etc. op kindbijdedokter.nl zijn van onze stichting of van organisaties waarmee Kind bij de Dokter samenwerkt. Dit betekent dat alles wat we hebben gemaakt op kindbijdedokter.nl niet zonder toestemming op bijvoorbeeld andere websites gebruikt mag worden.

Een link op een eigen website naar kindbijdedokter.nl, moedigen wij aan. Je hoeft hiervoor geen toestemming te vragen.

Lees ook de privacyverklaring van Kind bij de Dokter over het verwerken van persoonsgegevens.