media golf insta

Swing voor een betere kindergezondheid

Golfvereniging Spandersbosch heeft een donatie van 3.500 euro geschonken aan Kind bij de Dokter. Deze royale gift werd bekendgemaakt na afloop van het Media City Golf Open 2023, dat op vrijdagmiddag 15 september plaatsvond in Hilversum Mediastad. Het evenement, georganiseerd door de Spandersbosch Business Club, bracht meer dan 80 ondernemers bijeen voor een dag vol golfplezier, met als voornaamste doel geld in te zamelen voor Kind bij de Dokter.

Het Media City Golf Open, dat plaatsvond op golfpark Spandersbosch, bracht ondernemers uit diverse sectoren samen voor een dag vol sportieve uitdagingen en gezelligheid. De deelnemers speelden Texas Scramble, een ontspannen spelvorm over 18 holes, waarbij teams samen de baan verkennen. De gelegenheid bood niet alleen de kans om nieuwe zakelijke relaties op te bouwen, maar ook om bestaande banden te versterken.

Gerdine Kamp, bestuursvoorzitter van Kind bij de Dokter, nam zelf ook deel aan het golfevenement en hield na afloop een korte toespraak. Ze benadrukte het cruciale belang van betrouwbare medische informatie voor kinderen en ouders en bedankte Golfvereniging Spandersbosch en alle aanwezige ondernemers voor hun steun.

“Naast financiĆ«le steun hopen we ook ondernemers, media en creatieve bedrijven in de regio te hebben gemotiveerd om hun expertise en hulp in te zetten bij de ontwikkeling en productie van onze podcasts.”

– Gerdine Kamp

Kind bij de Dokter bedankt de Golfvereniging Spandersbos en de Spandersbosch Business Club voor deze inspirerende en sportieve middag, evenals voor hun gulle gift. Deze donatie stelt ons in staat om onze ambitie voort te zetten om patiĆ«ntinformatie over gezondheidsklachten, aandoeningen, ziekten of behandelingen in de kindergeneeskunde verder te verbeteren, en zo bij te dragen aan een gezondere toekomst voor kinderen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste podcasts, onderwerpen, nieuwsitems en blogs.

Onze meest actuele medische onderwerpen

Alle onderwerpen
  • Alle onderwerpen
  • Buik
  • Groei & puberteit
  • Hoofd
  • Lichaam algemeen
  • Luchtwegen

Astma

Astma bij kinderen, ben jij ook zo benieuwd hoe dat klinkt? Luister nu hoe onze kinderlongarts Dr. Bart van Ewijk dit geluid kan nadoen. In deze podcast van Kind bij de Dokter gaan Gerdine Kamp (kinderarts) en Lotte Heijerman (kinderarts in opleiding) in gesprek met Olivier en zijn moeder.

Informatie about Astma

Chronische buikpijn

Chronische buikpijn is buikpijn die langer dan 2 maanden bestaat, die je altijd voelt of die vaak terugkomt, iedere week wel een keer of soms vaker. Vaak vind de dokter geen afwijkingen, maar toch heb je wel echt buikpijn. Benieuwd hoe dit zit? Lees dan verder

Informatie about Chronische buikpijn

Vroege puberteit

Vroege puberteit komt vaker voor bij meisjes dan bij jongens. Djaylinn’s verhaal begon op 7-jarige leeftijd, toen haar puberteit begon. Ze merkte veranderingen in haar stemming, zoals sneller boos en verdrietig worden. In onze informatieve folder en podcast delen we inzichten over puberteit. Lees en luister om meer te weten te komen over de start van de puberteit, symptomen en behandelingen. Dr. Zwaveling bespreekt ook behandelingsopties en hun voor- en nadelen.

Informatie about Vroege puberteit

Chronische darmontsteking (IBD)

Heb je gehoord over de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa? Dit zijn twee soorten langdurige darmontstekingen. Als je deze ziekten hebt, kun je last hebben van klachten zoals buikpijn, gewichtsverlies, minder groeien, diarree en meer. Wil je weten hoe dokters weten of jij dit hebt en wat je eraan kunt doen? Blijf lezen of luister de podcast voor antwoorden!

Informatie about Chronische darmontsteking (IBD)