media golf insta

Swing voor een betere kindergezondheid

Golfvereniging Spandersbosch heeft een donatie van 3.500 euro geschonken aan Kind bij de Dokter. Deze royale gift werd bekendgemaakt na afloop van het Media City Golf Open 2023, dat op vrijdagmiddag 15 september plaatsvond in Hilversum Mediastad. Het evenement, georganiseerd door de Spandersbosch Business Club, bracht meer dan 80 ondernemers bijeen voor een dag vol golfplezier, met als voornaamste doel geld in te zamelen voor Kind bij de Dokter.

Het Media City Golf Open, dat plaatsvond op golfpark Spandersbosch, bracht ondernemers uit diverse sectoren samen voor een dag vol sportieve uitdagingen en gezelligheid. De deelnemers speelden Texas Scramble, een ontspannen spelvorm over 18 holes, waarbij teams samen de baan verkennen. De gelegenheid bood niet alleen de kans om nieuwe zakelijke relaties op te bouwen, maar ook om bestaande banden te versterken.

Gerdine Kamp, bestuursvoorzitter van Kind bij de Dokter, nam zelf ook deel aan het golfevenement en hield na afloop een korte toespraak. Ze benadrukte het cruciale belang van betrouwbare medische informatie voor kinderen en ouders en bedankte Golfvereniging Spandersbosch en alle aanwezige ondernemers voor hun steun.

“Naast financiĆ«le steun hopen we ook ondernemers, media en creatieve bedrijven in de regio te hebben gemotiveerd om hun expertise en hulp in te zetten bij de ontwikkeling en productie van onze podcasts.”

– Gerdine Kamp

Kind bij de Dokter bedankt de Golfvereniging Spandersbos en de Spandersbosch Business Club voor deze inspirerende en sportieve middag, evenals voor hun gulle gift. Deze donatie stelt ons in staat om onze ambitie voort te zetten om patiĆ«ntinformatie over gezondheidsklachten, aandoeningen, ziekten of behandelingen in de kindergeneeskunde verder te verbeteren, en zo bij te dragen aan een gezondere toekomst voor kinderen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste podcasts, onderwerpen, nieuwsitems en blogs.

Onze meest actuele medische onderwerpen

Alle onderwerpen
 • Alle onderwerpen
 • A
 • B
 • C
 • D
 • G
 • H
 • I
 • K
 • L
 • N
 • O
 • P
 • R
 • S
 • V

Hoofdpijn

Ieder kind heeft wel eens hoofdpijn. Wil jij weten welke soorten hoofdpijn er zijn en hoe je de alarmsignalen kunt herkennen? Lees deze folder of luister onze podcast waarin kinderneuroloog Nienke Scheurer deze en nog veel meer interessante vragen over hoofdpijn beantwoordt. Daarnaast geeft Sebastiaan (11 jaar) die zelf migraine heeft, ontzettend goede tips!

Informatie about Hoofdpijn

Buikgriep en het Rota-vaccin

Buikgriep bij kinderen, het komt veel voor. Vaak ontstaat dit door het rotavirus. In deze folder en podcast geven we informatie over buikgriep, hoe je uitdroging bij je kind kunt herkennen en over het rota-vaccin

Informatie about Buikgriep en het Rota-vaccin

Gele baby

Een groot deel van de baby’s ziet na de geboorte geel, dit heeft verschillende oorzaken en is gelukkig onschuldig. In deze folder lees je er meer over. Luister ook onze podcast waarin Benthe, de moeder van Zed en kinderarts-neonatoloog Annemieke Kunst meer vertellen!

Informatie about Gele baby

Astma

Astma bij kinderen, ben jij ook zo benieuwd hoe dat klinkt? Luister nu hoe onze kinderlongarts Dr. Bart van Ewijk dit geluid kan nadoen. In deze podcast van Kind bij de Dokter gaan Gerdine Kamp (kinderarts) en Lotte Heijerman (kinderarts in opleiding) in gesprek met Olivier en zijn moeder.

Informatie about Astma